xml version="1.0" encoding="utf-8"?> X-faktor 2011 versenyzők

X-faktor 2011 versenyzők

Az X-faktor 2. évadának versenyzői. Az X-faktor 2011 legjobbjai.

Kovács Violetta - a zsűri állva tapsolt

Borzné Kovács Violetta kisfiával és férjével érkezett az X-Faktor 2011-be. Az elbűvölő anyuka Anastacia Paid my dues című számát énekelte el úgy, hogy közben elégedett mosolyt csalt a zsűritagok arcára. A mentorok egyszerre mondták ki Veronika produkciója után azt, hogy "igen".

Bővebben: Kovács Violetta - a zsűri állva tapsolt

 

Demes Tamás lehengerelte a mentorokat

Demes Tamás nehéz feladatra vállalkozott, ugyanis Beyonce egyik leghíresebb és legnehezebb számával, a Listennel készült. A mentorok egytől egyig le voltak nyűgözve, ugyanis Tamás úgy énekelte a slágert eredeti, női hangnemben, hogy még csak nem is okozott gondot neki.

Bővebben: Demes Tamás lehengerelte a mentorokat

 

Németh Katica továbbjutott

Németh Katica az X-Faktor első szériájába is jelentkezett, azonban akkor nem juttatták tovább a mentorok. Az X-Faktor 2011 színpadán Adele híres slágerét, a Rolling in the deep-et énekelte. Keresztes Ildikó állva hallgatta a tehetséges lányt, majd fejbe csapta Gesztit, amiért nem engedte tovább Katicát.

Bővebben: Németh Katica továbbjutott

 

A Hajdu ikrek csak együtt folytatják

Hajdu Ikrek, Hajdu Mariann és Hajdu Bea X-Faktor 2011 ikerpárja nem válik szét még a színpadon sem

Lenyűgözte a mentorokat és a közönséget is az X-Faktor 2011 ikerpárja, Hajdu Bea és Mariann. A tehetséges nővérek a megszólalásig hasonlítanak egymásra, ugyanis egypetéjű ikrek.

Bővebben: A Hajdu ikrek csak együtt folytatják

 

Rocktenors tagjai

RocktenorsElsöprő sikert aratott Rocktenors az X-Faktor 2011 válogatóján. A mentorok közül természetesen Nagy Ferót és Keresztes Ildikót nyűgözték le a fiúk. A srácok mindhárman képzett énekesek, így nem is volt meglepő, hogy produkciójukkal sorra győzik meg a mentorokat.

Bővebben: Rocktenors tagjai

 

Kováts Veronika álma teljesült

Kováts VeronikaVeronika 16 éves fiatal tehetség nagy álma vált valóra azzal, hogy az X-Faktor 2011 színpadára léphetett, és találkozhatott egyik legnagyobb példaképével, Geszti Péterrel.

Bővebben: Kováts Veronika álma teljesült

 

Lil C - amilyen jól táncol, olyan jól énekel

Kelemen Csaba, Lil CKelemen Csaba, alias Lil C az X-Faktor 2011 nagy esélyesének ígérkezik. Lil C nemcsak különleges hangszínével, hanem kitűnő mozgásával is lenyűgözte a zsűrit, továbbá a közönség soraiban is osztatlan sikert aratott.

Bővebben: Lil C - amilyen jól táncol, olyan jól énekel

 

Barna Gergő - A fák is siratják

Barna Gergő - A fák is siratjákBarna Gergely egy korábbi felvétele.

Itt nézheted meg X-faktor 2011-es válogatása előtt készült videó felvételt, amin Barna Gergő a Fák is siratják című dalt énekli.

 

 

Bővebben: Barna Gergő - A fák is siratják

 

Barna Gergő lelki terror alatt élt

Barna Gergő különleges egyéniségével hívta fel magára a figyelmet. Mindig is művészlélek volt, a sportok távol állnak tőle, ami miatt társai sokszor csúfolták az iskolában. Gergő már a bemutatkozó videójában is említette, sok nehézségnek volt kitéve, csúfolódó osztálytársai miatt.

Bővebben: Barna Gergő lelki terror alatt élt

 

X-Faktor 2011 első válogatás

Szombat este 8 órakor elindult az X-faktor második szériája. A felhozatal ismét vegyes: a versenyzőknek sikerült könnyeket csalni a zsűri arcára, de a szórakozásban és az önfeledt nevetésben sem volt hiány.

Bővebben: X-Faktor 2011 első válogatás

 

3. oldal / 3

Sitemap