xml version="1.0" encoding="utf-8"?> X-faktor 2011 versenyzők

X-faktor 2011 versenyzők

Az X-faktor 2. évadának versenyzői. Az X-faktor 2011 legjobbjai.

Bartók Béla rokona az X-Faktor 2011 színpadán

Az X-Faktor 2011 színpadán egy egzotikus szépség, Maria Mamah nyűgözte le a mentorokat és a közönséget. A Floridából érkezett tehetség Bartók Béla leszármazottja. Marika nemcsak szépségével, hanem tehetségével és közvetlen személyiségével bűvölte el a mentorokat.

Bővebben: Bartók Béla rokona az X-Faktor 2011 színpadán

 

Tarány Tamás torkában megvan az X

Tarány Tamás Budapesten dolgozik biztonsági őrként. Azért érkezett az X-Faktor 2011-be, hogy megtudja, a lábán kívül megvan-e benne az X. A külsőleg nem túl megnyerő srác osztatlan sikert aratott a színpadon. Mozgásán és színpadi játékán enyhén szólva van még mit csiszolni, de a mentorok egyértelműen továbbjuttatták.

Bővebben: Tarány Tamás torkában megvan az X

 

Fergeteges hangulat az utolsó válogatón

Az X-Faktor 2011 utolsó válogatóján elszabadult a pokol a stúdióban. Még soha nem volt példa arra, hogy a zsűritagok közül bárki is féktelen nevetésben törjön ki. Volt részünk ismét sírásban és kacagásban is. Sőt Malek Miklós szinte könyörgött mentortársainak egy igenért.

Bővebben: Fergeteges hangulat az utolsó válogatón

 

X-Faktor 2011 harmadik válogatás továbbjutói

Az X-Faktor 2011 harmadik válogatóján is bukkantak fel kivételes tehetségek, de olyanok is, akik inkább a humor forrásai voltak. A mentorok továbbra is kemények voltak az oda nem illő versenyzőkkel, azonban egy énekesen, Luther Beukán megesett a szívük, ugyanis adtak neki még egy esélyt.

Bővebben: X-Faktor 2011 harmadik válogatás továbbjutói

 

Fehér Zoltán lassan célba ér

Fehér Zoltán az X-Faktor 2011 harmadik válogatójának nagy felfedezettje. A tehetséges énekes Jennifer Hudson One night only című népszerű slágerét énekelte el. Produkciójával olyannyira megnyerte a mentorokat, hogy állva tapsolták meg Zoltánt.

Bővebben: Fehér Zoltán lassan célba ér

 

Luther Beuka drámája

Drámai jelenetnek lehettek tanúi az X-Faktor 2011 harmadik válogatójának nézői. Luther Beuka Máté Péter Zene nélkül mit érek én című számát énekelte, azonban több helyen sem tudta a szöveget, és bizonytalan is volt a produkciója. A lány elkeseredettségében alig tudott megszólalni, de a mentorok segítségével kiderült, hogy ez nem az ő műfaja, és nem az ő zenéje, amivel nem is tudott azonosulni.

Bővebben: Luther Beuka drámája

 

Oltyán Attila pénzért vetkőzött

A napokban látott napvilágot a hír, miszerint az X-Faktor 2011 különös, ám tehetséges énekese, Oltyán Attila hónapokon keresztül meztelen testéből élt. A fiatal énekes megerősítette, miszerint 2009-ben nehéz anyagi helyzetbe került, így hónapokon át az Iparművészeti Egyetem aktmodellje volt.

Bővebben: Oltyán Attila pénzért vetkőzött

 

X-Faktor 2011 második válogatás továbbjutói

Szombaton lement az X-Faktor 2011 második válogatója is. A zsűri ezúttal is talált jó hangú palántákat, de a tehetségtelen indulókból sem volt hiány. A mentorokat nem bosszantják a rendkívül bátor, ám annál tehetségtelenebb versenyzők, hiszen a legtöbbször jót mulatnak produkcióik alatt.

Bővebben: X-Faktor 2011 második válogatás továbbjutói

 

Géczi András show-t csinált

Géczi AndrásGéczi András az X-Faktor 2011 showman figurájának ígérkezik. Keresztes Ildikó első reakciója az volt: "show-t csináltál". A tehetséges srác azonban talán túlzásba vitte a show-elemeket, hiszen több zsűritag is megemlítette, hogy nem szabad túlzásokba esni.

Bővebben: Géczi András show-t csinált

 

Muri Enikő visszatért

Muri EnikőMuri Enikő is ismerős arc volt az X-Faktor 2011 indulói között.

 

A múltkori alkalommal bejutott a legjobb 24 versenyző közé, azonban Németh Katicával együtt mennie kellett.

Bővebben: Muri Enikő visszatért

 

2. oldal / 3

Sitemap