xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tóth Jonathan célja az Eurovízió

Tóth Jonathan célja az Eurovízió

Tóth Jonathan az X-Faktor 2011 felfedezettje. A fiatal énekes a tehetségkutató utolsó válogatóján tűnt fel a TV képernyőjén. Jonathan elmondta, az a célja, hogy nemcsak a hazája, hanem az egész világ megismerje, ezért teljes erővel készül az Eurovíziós Dalfesztiválra.

 

 

Konkrét tervei még nincsenek az Eurovízióval kapcsolatban, de már rég óta álmodozik arról, hogy megmutathassa tehetségét azon a színpadon, ahol idén Wolf Kati is. Kati Szerelem miért múlsz című számának angol verzióját Johhny K. Palmer írta, aki Jonának jó barátja. Palmer egyik kollégája, Grósz Artúr Valentin kereste meg Jonathant azzal, hogy készítsenek saját dalt, melyből akár még videoklip lehet.

 

Ha minden jól megy, akkor Jona továbbra is feltűnik majd az X-Faktor 2011 színpadán, de még a is lehet, hogy legnagyobb álma is teljesül, és Wolf Kati után ő fogja képviselni Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ami talán minden énekes legnagyobb vágya.

Hozzászólások (3)
vélemény
3 2011. október 06. csütörtök, 09:20
Móni
Lehet, hogy a srácnak jó hangja van, de komolyan eladható? Úgy értem, Wolf Katira jó ránézni. Tóth Jonathan plakátok az országban? Az előadóművészet összetett dolog. Ő ehhez még kevés. Pár év múlva menjen nyugodtan, de még érnie kell a feladathoz.
Hozzászólás
2 2011. október 06. csütörtök, 08:54
Anonimus
És nem színpadi alkat sajnos.
:)
1 2011. szeptember 28. szerda, 19:30
Kriszta
Azért annyira nem volt jó,hogy ő induljon a dalfesztiválon.

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
Sitemap