xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tóth Jonathan saját dala gőzerővel készül

Tóth Jonathan saját dala gőzerővel készül

Tóth Jonathan még csak most jutott tovább az X-Faktor 2011 negyedik válogatójában, máris új dallal készül. Ez persze nem függ még össze a tehetségkutatóval, ugyanis Jonát felkereste Grósz Arthur Valentin, elismert dalszerző, így a közeljövőben saját stílusában énekelheti saját dalát.

 

 

The first step in searching for backlink buy is to define the criteria for your new search. Tóth Jonathan saját dala gőzerővel készül. Grósz Artúr Valentin zeneszerző-producer felkereste az ifjú énekest, hogy saját dalt készítene neki. Az elismert dalszerző megnézte Jona néhány fellépéséről készült videóját, és azt mondta neki: "ilyen hangot keresek". Minden bizonnyal a dal be fog kerülni a rádiókba, és úgy tervezik, videoklip is készül majd belőle. A szegedi tehetség a jövő héten találkozik Grósz Artúr Valentinnal, majd el is kezdik a stúdiómunkát.

 

Tóth Jonathan úgy nyilatkozott, tiszta személyiség volt mindig, most is az, és mindig is az akar maradni. Az X-Faktor nagy lehetőség neki, de nem akar megváltozni - azt tartja küldetésének, hogy az emberek lelkét gyógyítsa zenéjével.

 

 

Hozzászólások (2)
Tóth Jonatán
2 2011. október 02. vasárnap, 17:18
Pataki Emma
Nem énekel rosszul, de zavar, hogy csak róla szól minden ezen a honlapon! Ő biztos továbbjutó vagy talán már a győztes? Nekem azért van még egy-két énekes, aki labdába rúg, nem kellene egy embert fényezni, aki mellesleg már hírnevet szerzett a szakmában, tele van vele a YouTube.
melyik haj szeb a gondor vagy a sima vagy a hulamos
1 2011. szeptember 30. péntek, 10:59
123
158951

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
Sitemap