xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tóth Jonathan tudaosan épti karrierjét

Tóth Jonathan tudaosan épti karrierjét

Tóth Jonathan Szegedről érkezett az X-Faktor 2011 színpadára. Az ifjú tehetség azonnal elvarázsolta a mentorokat üde, klasszikus tenor hangjával. Mivel a közönség állva tapsolt, és a zsűritagokat is meggyőzte, nem is volt kérdés, hogy továbbjuttatják-e Jonát.

 

 

Jonathan nem most kezdte az éneklést, és nem is ámítja a nézőket azzal, hogy mások nevezték be a műsorba, és hogy soha nem is foglalkozott a hangjával. Jonathan eddigi életpályája nagyon is tudatosan van felépítve. Már évekkel ezelőtt szembesült a problémával, miszerint a zene világába bekerülni nem is olyan egyszerű, mint amilyennek az ember gondolja. Ha sikerül bekerülni, akkor a következő nehézség az, hogy benn is maradj.

 

Tóth Jonathan Szegedről indult, ahonnan nehéz volt kitörnie. Részt vett számos énekversenyen, megmutatta magát színházakban - idén a Szegedi Szabadtéri Játékok tenor szólamát erősítette, mégis nehézkes volt az előrehaladás. Jona több önálló koncertet is adott, ahol tömve voltak a sorok. Andrejcsik Isván tanítja a fiatal tehetséget arra, hogyan hozza ki a legjobbat magából. A mester arra tanítja, az énekléssel nemcsak torkát használja, hanem érzelmeket ad át a közönségnek.

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
Sitemap