xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tóth Jonathan osztatlan sikert aratott

Tóth Jonathan osztatlan sikert aratott

Tóth Jonathan Szegedről érkezett az X-Faktor 2011 színpadára. A tehetséges srác kicsi kora óta zenél, és már különféle koncerteken, zenei versenyeken meg is mutatta magát. A zsűri kicsit kétkedve fogadta az elvarázsolt Jonát, de mikor elkezdett énekelni, szinte megállt körülötte a levegő.

 

Tóth Jonathan a Szegedi Tudományegyetem olasz szakos hallgatója. Nagy zenei múlttal rendelkezik, a Tömörkény István Gimnáziumban végzett ének-zene tagozaton, és pár éve profi énekesek segítik őt abban, hogy minél rutinosabb előadóvá váljon. Az X-Faktor mentorai teljesen le voltak nyűgözve, örömmel engedték tovább a fiatal énekest a csapatba.

Tóth Jonathan videó

Jona egész életét körülveszi a zene, ugyanis már kicsi kora óta zenei nevelést kapott. Több önálló estet is maga mögött tudhat - idén a szegedi Reök palotában tartott önálló koncertet, ami telt házzal zajlott. Jonathan a Szegedi Szabadtéri Játékok kórusának tenor szólamát erősítette, ahol rengeteg tapasztalatot szerzett. Jelenleg Andrejcsik István elismert operaénekes tanítja Jonathant a klasszikus hangképzésre.

 

A szegedi tehetség főként musicaleket énekel, de az opera és a könnyűzene is közel áll hozzá. Színes egyéniségével, közvetlen stílusával és lenyűgöző hangjával könnyen átjutott a negyedik válogatón, természetesen négy igennel.

Hozzászólások (1)
nem hagyott nyomot maga után...
1 2011. október 04. kedd, 16:27
nem emlékszem rá
A baj az, hogy nem emlékszem a srácra. - ennyi -

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
Sitemap