xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tóth Jonathan

Tóth Jonathan

Tóth Jonathan a szegedi X-faktor

Tóth Jonathan saját dala gőzerővel készül

Tóth Jonathan még csak most jutott tovább az X-Faktor 2011 negyedik válogatójában, máris új dallal készül. Ez persze nem függ még össze a tehetségkutatóval, ugyanis Jonát felkereste Grósz Arthur Valentin, elismert dalszerző, így a közeljövőben saját stílusában énekelheti saját dalát.

Bővebben: Tóth Jonathan saját dala gőzerővel készül

 

Tóth Jonathan célja az Eurovízió

Tóth Jonathan az X-Faktor 2011 felfedezettje. A fiatal énekes a tehetségkutató utolsó válogatóján tűnt fel a TV képernyőjén. Jonathan elmondta, az a célja, hogy nemcsak a hazája, hanem az egész világ megismerje, ezért teljes erővel készül az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Bővebben: Tóth Jonathan célja az Eurovízió

 

Tóth Jonathan tudaosan épti karrierjét

Tóth Jonathan Szegedről érkezett az X-Faktor 2011 színpadára. Az ifjú tehetség azonnal elvarázsolta a mentorokat üde, klasszikus tenor hangjával. Mivel a közönség állva tapsolt, és a zsűritagokat is meggyőzte, nem is volt kérdés, hogy továbbjuttatják-e Jonát.

Bővebben: Tóth Jonathan tudaosan épti karrierjét

 

Tóth Jonathan osztatlan sikert aratott

Tóth Jonathan Szegedről érkezett az X-Faktor 2011 színpadára. A tehetséges srác kicsi kora óta zenél, és már különféle koncerteken, zenei versenyeken meg is mutatta magát. A zsűri kicsit kétkedve fogadta az elvarázsolt Jonát, de mikor elkezdett énekelni, szinte megállt körülötte a levegő.

Bővebben: Tóth Jonathan osztatlan sikert aratott

 
Sitemap