xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Tarány Tamás torkában megvan az X

Tarány Tamás torkában megvan az X

Tarány Tamás Budapesten dolgozik biztonsági őrként. Azért érkezett az X-Faktor 2011-be, hogy megtudja, a lábán kívül megvan-e benne az X. A külsőleg nem túl megnyerő srác osztatlan sikert aratott a színpadon. Mozgásán és színpadi játékán enyhén szólva van még mit csiszolni, de a mentorok egyértelműen továbbjuttatták.

 

Tarány Tamás torka aranyat ér, azonban a színpadon mutatott passzivitása feltűnt a mentoroknak. Keresztes Ildikó szinte megfenyegette a tehetséges versenyzőt, ha továbbra is ilyen unottan sétálgat majd a színpadon, akkor nyakon csapja.

 

A többi mentor megvédte Tamást, hiszen a sétálgatás szakmai ártalom, biztonsági őrként megszokott cselekvés. Keresztes Ildikót különösen megnyerte Tarány Tamás, szerinte nem csak a lábában van meg az X-Faktor, hanem a torkában is. Meglátjuk, meddig jut, de az biztos, hogy még találkozunk vele.

 

Tarány Tamás gyerekkora óta foglalkozik a zenével: nem tanulta sehol, autodidakta módon képzi magát. Tamás szereti a munkáját, de azt mondta, ha a tehetségkutató miatt ott kell hagynia, akkor azonnal megteszi.

Hozzászólások (6)
:)
6 2011. szeptember 28. szerda, 19:41
Kriszta
Gratulálok!!!Ha tovább is ilyen gyönyörűen énekelsz megnyered az X - Faktort.Én neked szurkolok.
így jó ahogy van
5 2011. szeptember 26. hétfő, 18:39
judit
Szerintem így jó pasi ahogy van!Nem tudom Feró mit cikizi!Nem feltétlen kell 180cm magasnak és70kg lenni ahoz,hogy valaki sztár legyen!Hajrá!Sok sikert!
))
4 2011. szeptember 25. vasárnap, 11:06
Marakesh
Nagyon tetszett,szinte eredeti most is rátaláltam a kedvencemre,az elöbbi a Veca volt.
ez volt
3 2011. szeptember 25. vasárnap, 09:52
Brumi
Zsenialis ez a szimpatikus Nagymacko!
:o
2 2011. szeptember 24. szombat, 20:36
Attila
Van kinek drukkolni!
Hajrá Tomi!
:))))
1 2011. szeptember 24. szombat, 20:24
Dombi Attila Ferenc
Király vagy Tamás:)))

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
Sitemap