xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Barna Gergely - Barna Gergő

Lájkójjá !

Újabb fórum témák

Muri Enikő visszatér
OZNAROX 11-09-08 05:52
koncert Budapesten
sportkastély 11-01-26 09:41
Válasz: Király L. Norbinak
Izmos 11-01-20 06:11
Válasz: VILÁGSZTÁR MÁR MOST !
paskal 11-01-03 05:00
Válasz: Takács Nikolasz
paskal 11-01-03 04:46

Barna Gergely - Barna Gergő

Barna Gergely, Barna GergőBarna Gergő mindössze 18 évesen vett részt az X-Faktor 2011-ben. Gergő előadása közben meghűlt a levegő a stúdióban. A tehetséges ifjú énekes rögtön megnyerte a nézőket és a mentorokat is különlegességével, bravúros énekhangjával.

 

Barna Gergő mindig is művészlélek volt, távol állnak tőle a sportok, éppen ezért tartják sokan különcnek. A zsűri éppen ezt a különleges aurát vélte felfedezni a srácban, hangjával és egyéniségével pedig azt jósolják neki, nagy jövő áll előtte. Gergő azért jelentkezett a műsorba, hogy bebizonyítsa, különcsége ellenére is értékes ember, és a célja az, hogy mind haragosainak, mind barátainak és családjának megmutassa tehetségét.

Barna Gergő - A fák is siratják

Barna Gergő - A fák is siratjákBarna Gergely egy korábbi felvétele.

Itt nézheted meg X-faktor 2011-es válogatása előtt készült videó felvételt, amin Barna Gergő a Fák is siratják című dalt énekli.

 

 

Bővebben: Barna Gergő - A fák is siratják

 

Barna Gergő lelki terror alatt élt

Barna Gergő különleges egyéniségével hívta fel magára a figyelmet. Mindig is művészlélek volt, a sportok távol állnak tőle, ami miatt társai sokszor csúfolták az iskolában. Gergő már a bemutatkozó videójában is említette, sok nehézségnek volt kitéve, csúfolódó osztálytársai miatt.

Bővebben: Barna Gergő lelki terror alatt élt

 
Sitemap