xml version="1.0" encoding="utf-8"?> X-faktor 2011 versenyzők

X-faktor 2011 versenyzők

Az X-faktor 2. évadának versenyzői. Az X-faktor 2011 legjobbjai.

Nagy szórás az X-Faktor 2011-ben

Az X-Faktor 2011 mentorai kiválasztották a 150 legtehetségesebb versenyzőt. Mivel elég sokan vannak, így a lényeg az, hogy minél színvonalasabb teljesítményt nyújtsanak az énekesek, hisz csak 24-en maradnak a végére.

Bővebben: Nagy szórás az X-Faktor 2011-ben

 

Tóth Jonathan saját dala gőzerővel készül

Tóth Jonathan még csak most jutott tovább az X-Faktor 2011 negyedik válogatójában, máris új dallal készül. Ez persze nem függ még össze a tehetségkutatóval, ugyanis Jonát felkereste Grósz Arthur Valentin, elismert dalszerző, így a közeljövőben saját stílusában énekelheti saját dalát.

Bővebben: Tóth Jonathan saját dala gőzerővel készül

 

Tóth Jonathan célja az Eurovízió

Tóth Jonathan az X-Faktor 2011 felfedezettje. A fiatal énekes a tehetségkutató utolsó válogatóján tűnt fel a TV képernyőjén. Jonathan elmondta, az a célja, hogy nemcsak a hazája, hanem az egész világ megismerje, ezért teljes erővel készül az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Bővebben: Tóth Jonathan célja az Eurovízió

 

Röhögőgörcs az X-Faktor 2011 negyedik válogatásán

Az X-Faktor 2011 negyedik válogatásán a műsor Kiszel Tündéjeként emlegetett Bús Atyimcsev Judit megbontotta a rendet a stúdióban. A lelkes zongoratanárnő előadásmódjával és némi kivetnivalót maga után hagyó énektudásával szinte sokkolta a közönséget.

Bővebben: Röhögőgörcs az X-Faktor 2011 negyedik válogatásán

 

Megvan a 150 továbbjutó

Lezajlott az X-Faktor 2011 utolsó válogatása, ami azt jelenti, a zsűri kiválogatta azt a 150 tehetséget, akik esélyesek arra, hogy megnyerjék a versenyt. A küzdelem kemény lesz, mivel a mezőny erős, így minőségi produkciókkal kell előrukkolniuk.

Bővebben: Megvan a 150 továbbjutó

 

Baricz Gergő a híd alatt éjszakázott

Az X-Faktor 2011 ifjú tehetsége egy szál gitárral, némi pénzzel, titokban indult el a tehetségkutató válogatójára. Baricz Gergő nem akarta felzaklatni szüleit, így titokban indult útnak barátjával.

Bővebben: Baricz Gergő a híd alatt éjszakázott

 

Tóth Jonathan tudaosan épti karrierjét

Tóth Jonathan Szegedről érkezett az X-Faktor 2011 színpadára. Az ifjú tehetség azonnal elvarázsolta a mentorokat üde, klasszikus tenor hangjával. Mivel a közönség állva tapsolt, és a zsűritagokat is meggyőzte, nem is volt kérdés, hogy továbbjuttatják-e Jonát.

Bővebben: Tóth Jonathan tudaosan épti karrierjét

 

X-Faktor 2011 negydik válogatás továbbjutói

Véget ért az X-Faktor 2011 negyedik, és egyben utolsó válogatása. Ismét volt részünk rengeteg nevetésben, örömben és komolyságban is. Talán a ma este leadott válogatóban tömörültek össze azok a versenyzők, akik nem is annyira tehetségükkel, mint karakterükkel és megjelenésükkel nyűgözték le a zsűrit.

Bővebben: X-Faktor 2011 negydik válogatás továbbjutói

 

Tóth Jonathan osztatlan sikert aratott

Tóth Jonathan Szegedről érkezett az X-Faktor 2011 színpadára. A tehetséges srác kicsi kora óta zenél, és már különféle koncerteken, zenei versenyeken meg is mutatta magát. A zsűri kicsit kétkedve fogadta az elvarázsolt Jonát, de mikor elkezdett énekelni, szinte megállt körülötte a levegő.

Bővebben: Tóth Jonathan osztatlan sikert aratott

 

Az RTL riportere is dalra fakadt

Az RTL Klub riportere dalra fakadt az X-Faktor 2011 színpadán. Történelmet írt Polgár Géza, ugyanis még nem volt olyan, hogy az adott csatorna tehetségkutató műsorába egy munkatárs kerüljön. Géza nem osztotta meg senkivel szándékát, így mindenkinek meglepetés volt, hogy egy ismerős arc tűnt fel a csatornán, ezúttal nem a Fókuszban, hanem az X-Faktorban.

Bővebben: Az RTL riportere is dalra fakadt

 

1. oldal / 3

Sitemap