xml version="1.0" encoding="utf-8"?> Janicsák Veca megváltozott

Lájkolod?

Újabb fórum témák

Válasz: cinizmus
szaszakheni 10-11-03 01:58
Válasz: :)
szaszakheni 10-11-03 01:26
Válasz: X -FACTOR GLOBÁLISAN
szaszakheni 10-11-03 01:15
Norbinak
feribus 10-11-02 11:02
Ildikonak Norbirol
feribus 10-11-02 10:53

Janicsák Veca megváltozott

Janicsák Veca döbbenetes változáson ment keresztül az elmúlt három évben. Ma már egy teljesen más, és teljesen új lány áll előttünk a színpadon, egészen más egyéniség, mint anno a Csillag születik színpadán.

 

 

 

Veca három éve a középdöntőből esett ki, s mint mondja, akkor a vereség rettenetesen megviselte, napokig csak sírt és vigasztalhatatlan volt. Erre a versenyre a családja bíztatására nevezett be, és bátorításuknak hála Veca újra nekivágott, hogy megvalósítsa gyermekkori álmát, azt, hogy énekesnő legyen.


Az elmúlt években tudatosan készült a művészi pályára, erőt gyűjtött a megmérettetésre. Énektanárnőhöz nem járt, saját magát képezte és mivel lett egy zenekara, színpadi rutinra is szert tett, ami egészen nyilvánvaló, ahogy a produkcióit nézzük. Vecának most két perc állt a rendelkezésére ahhoz, hogy megmutassa Geszti Péternek, ott a helye az élő adásban. Ahhoz, hogy ilyen magabiztos legyen, külsején is változtatnia kellett, mert, mint mondja nem szeretett tükörbe nézni, túl gömbölyű volt korához képest. Hála egy diétának és a szorgalmának nyolc kilót fogyott, és most fantasztikus formában van.

 

Janicsák Veca a családjáról mesél

 

Jelenleg nagyon boldog és elégedett, amire természetesen megvan minden oka. Nemrég egy új románc is felbukkant az életében, a fiút szüleinek is bemutatta már, ugyanis számára az egyik legfontosabb a szülei véleménye. Veca különleges kapcsolatban áll édesapjával, akitől a zenei tehetségét örökölte. Mikor megszületett, a szülők már elváltak, így Veronika alig-alig tudott találkozni édesapjával. Ahogy teltek az évek egyre bensőségesebb kapcsolat alakult ki köztük, s most az édesapja az első számú szurkolója. Minden bátorítás ráfér a fiatal lányra, hiszen, mint oly sok társa, ő is mindent egy lapra tett fel: vagy most, vagy soha nem lesz belőle sikeres énekesnő.

Hozzászólások (61)
:)
61 2010. november 03. szerda, 21:17
gábor
JÓ a csöcsöd kő kola!?
foci
60 2010. november 03. szerda, 19:13
Balog Tamás
LÉCI AD MÁR MEG AZ E MAIL CIMED..,
foci
59 2010. november 03. szerda, 19:10
Balog Tamás
SZIA VECA NAGYON JÓL NÉZEL KI ÉS DRUKOLOK NEKED NAGYON ÖRÜLÖK HOGY A PÁRBAJBAN TE JÚTOTÁL BE.
kérdés
58 2010. november 03. szerda, 13:26
cica
Nem tudja valaki, hogy milyen márkájú volt az a fekete nadrág, ami a hétvégi adásban Janicsák Vecán volt? Köszi C.
Hamisak!
57 2010. november 02. kedd, 23:54
Denise
Szerintem nem ezeknek az embereknek kellett volna bekerülniük, voltak sokal tehetségesebbek, akik nem hamisan énekeltek! Szirota Dzsenifer, Katica Ők tehetségesek, ha bekerültek volna biztos, hogy sokkal nézettebb lett volna az X-faxtor. Mert élvezhetetlen amit sokszor produkálnak ezek a lányok!!!!!! A tehetségtől messze állnak az egyszer biztos!
x faktor
56 2010. november 02. kedd, 23:19
Vöri
Hú, hát olyan hozzászólások vannak, hogy én csak pillázom, nem godoltam volna.........
Tényleg egy nem normális világban élünk.
De a többi versenyző is kap rendesen.
Én azokhoz csatlakozom, akik szerint igen is jó hangja van, hozzáteszem hogy Katicát,Szirota Dzsenifert is nagyon sajnáltam, hogy kiesett, de ettől még Vecának is az x faktorban a helye.
Hajra Veca
55 2010. november 02. kedd, 21:25
Nagy Edina
Nagyon tetszet az utobbi adas csak igy tovabb!Ja es ne tekarics a vastag fivereknel.
Megint
54 2010. november 02. kedd, 20:49
Mónika
sziatok mónika vvagyok 23 éves vagyok ÉRDEN LAKOM
Kitartás
53 2010. november 02. kedd, 19:45
Apoca
Szerintem kivételes adottságokkal rendelkezel mindazon által, hogy rengetegen támadnak az "apád miatt" mert a Janicsák lánya azért van itt. Szerintem meg pont arról van szó, hogy NEM, néhány embernek nem tetszik, hogy van egy lány, akinek jó a hangja és jól is néz ki. Csak az tudom neked mondani illetve írni, hogy sose azt nézd, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja. Csak gratulálni tudok ehhez az elszántsághoz és kitartáshoz Remélem a döntőig láthatunk és hallunk.
Tisztelettel
Tóth László
Miskolc
Én Vecát nem szeretem, én a Nyári lányokért rajongok
52 2010. november 02. kedd, 19:26
Emese
Sziasztok Edit és Alíz! Én egy 15 éves (mozgássérült) lány vagyok. Én pár utcával laktam odébb a szállopdátoktól. Én nektek drukkoltam csak is, azt gondolom ,hogy Keresztes Ildikó ,nagyon -nagyon rosszul döntött. ((Sírtam is miatattok))Edit utólag is boldog szülinapot kívánok! Valami elérhetőséget ha tudtok ,majd kérek szépen. Folytassátok a jó kariereteket ,és legyetek boldogok ezel az éneklésel, gyönyörű hangal s tehetségel áldottak meg titeket. A tesóitok is aranyos. Sziasztok Emese rajongóitok!!
kh..
51 2010. november 02. kedd, 18:09
....
Na ha már mindenki azt mondogatja h apuci miatt van bent Veca /és h másoktól vesz el a lehetőséget/,akk gondoljunk csak bele ,hogy...
Bármelyikre lehetne ezt mondani...Nyári lányok...nak is van apja ...rájuk mért nem mondták..bár hangjuk az nem volt sok...
A lehetőséget meg már csak azért sem veszi el m majdnem mindnek van zenei múltja..ha nem is sok..
pl:
Mariannn nemtom melyik bandának az énekese volt.
Nikolásznak m van nem tom hány klippje is.
W.Kati is énekelt...KIs VUkkkkkk...xD
Vastag Csaba a poppdarálóban volt...(Hajrá Csabi te vagy a legjobb:D)
És Még páran...
Veca=Trabicsek
50 2010. november 02. kedd, 17:56
?
Veca egy unalmas nyávogó liba. Kiváncsi lennék, hogy hogyan énekel ki egy mély hangot. Mert eddig csak magas tartományban halottam kiabálni. Szirota Dzseni, Muri Enikő és Katica volt az ÁSZ. Veca csak egy protkós lány, aki a hisztin és síráson kívül semmihez sem ért. Nem vitatva, hogy Fanni és Dorottya mellett ő a legjobb, de hát kérem szépen minden viszonyítás kérdése. Nem mindegy, hogy a Ferrarit a Porschéhez, vagy a papír Jaguárhoz hasonlítjuk.
!
49 2010. november 02. kedd, 17:46
baba
Szuper Vagy Veca' Csak így tovább!
Vélemény
48 2010. november 02. kedd, 17:38
Marcsi
Szép a hangod. De nagyon unalmasak a fellépéseid. Egy koncerteden lehet, hogy elaludnék. És ha érzékeny a lelked, akkor nem ebben a világban a helyed, mert itt kőkemény bukásokra is lehet számítani. Ha bennt akarsz maradni, akkor valamivel rukkolj elő, mert az nagyon kevés, hogy kiállsz és szépen énekelsz. Ilyenből többszáz, többezer van.
Veca
47 2010. november 02. kedd, 16:47
Füles
Hajrá Veca!!
Jó vagy, csak optimistábban a világgal! Senki se szeret depresszív embert látni/hallgatni.
Sirni is tudni kell
46 2010. november 02. kedd, 14:52
De számit
Veca!!! A sirással most meghatottad Ildikót, aki csak amiatt nem téged küldött haza. /rokon lelkek vagytok/ De remélem legközelebb te méssz haza. Habár .... Dorka az aki már rég megérdemelte volna, hogy a közönség hazaküldje Őt. De utánnad Ő fog következni ha van igazság.......... Nagyon szinvonalatlan az egész müsor. Itt már látszik, hogy a válogató nem jó volt. Sok jó énekest nem jutattak tovább sok rosszat igen........ Csőd az egész müsor Dorka előadásával az élen.
a
45 2010. november 02. kedd, 13:09
VICC
Jó lenne, ha a siránkozást abbahagynád, mert már nagyon unalmas.
Megváltozott !
44 2010. november 01. hétfő, 22:06
Nándi
Ja meghízott ! De így jó,hogy van rajta fogás is, nem csak kapás !!!
szuper
43 2010. november 01. hétfő, 19:07
Radó Rozi
szuper vagy Veca!Csak így tovább!:D
:::::::::::
42 2010. november 01. hétfő, 17:25
Kitti
Szia veca szerintem nagyon jóvagy és ha szabad ijet kérdeznem fent vagy iwiwen?
Hajrá Veca!
41 2010. november 01. hétfő, 15:50
maczy76
Már a Csillag születikben is Te voltál az egyik kedvencem. Azóta csinosabb lettél, tisztában énekelsz, csak lélekben kéne megerősödnöd! Bízom benne, hogy a mostani párbaj megerősített, ugyanis a sírdogálás egy ideig megható, de utána megunják a nézők és a visszájára fordul (már most is rezgett a léc).
A Nyári lányok nagyot énekeltek, azt hittem ezt nem lehet túlszárnyalni, de Neked sikerült.
Csak így tovább!!!
Sokkal jobb vagy, mint W. Kati
40 2010. november 01. hétfő, 13:54
emánuel
Jobb is vagy énekben, szebb is vagy, mint W. Kati társad! /a nagy orrával szegényke hiába öltözik tininek, akkor is harmincon felül van/ Csak légy határozottabb Veca és ne sírdogálj örökké, mert azt a nézők nem szeretik: úgy vélik, hogy nem vagy biztos a dolgodban...!
Mi, a közönség nem szereti a nyivákoló macskákat, megunjuk és nem vesszük fel a telefont sms-re
39 2010. november 01. hétfő, 12:53
botond
Undorító az már, hogy folyton sí-ri, ha kell, ha nem, tehát ideggyenge: mifelénk annak hívják az ilyen magatartású egyént, Keresztes Ildikóval együtt, aki zsűritag létére, nem tud viselkedni! - folyton könnyes a szeme, meghatódik, nem tud nőiesen viselkedni és ez a Veca sem, így meglátjátok, ki is esik, mert a közönség szavazata a lényeges! - ennyi -
...
38 2010. november 01. hétfő, 03:31
nemár
Remélem a következő kieső Veca lesz.aki ennyire erőlködik,hogy bemondják a nevét../majd összeesik közben/ az nem ide való.A műsor után érné egy-két kisebb zenei kudarc,ami előfordul.Mi lenne vele?
Áhhh...
...
37 2010. november 01. hétfő, 03:31
nemár
Remélem a következő kieső Veca lesz.aki ennyire erőlködik,hogy bemondják a nevét../majd összeesik közben/ az nem ide való.A műsor után érné egy-két kisebb zenei kudarc,ami előfordul.Mi lenne vele?
Áhhh...
király vagy
36 2010. október 31. vasárnap, 23:34
csabi
szia veca csabi vok oroszlánybol nagyon bejössz nálam és szeretném elkérni az msn cimed enyim Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. remélem nyersz hajrá veca
Ne röhögjenek rajtunk, mert sírunk
35 2010. október 31. vasárnap, 21:39
valcsi
Büszkeségből sem kellene síni-ríni össze-vissza. Amikor a végén a versenyzők kiállnak, látni Vecán, az arcán, hogy szinte összeesik, annyira várja, hogy neve elhangozzék az első 3-ban! Annyira viszont nem jó, jobb énekes a Szabó Marianna, csak szegény csúnyácska, míg Veca szemrevaló teremtés! - ennyi -
Valóban: lazán - faszán kiállni és énekelni, nem sírni!
34 2010. október 31. vasárnap, 21:37
mamóka
Nem sírni, hanem a tehetségkutató versenyen azt mutassuk be, amit tudunk! Egy idő után megunják a nézők a sírós-babusgatós versenyzőket, s eldobják maguktól! Látni Vecán/Verán, hogy annyira akar továbbjutni és nyerni - mindenáron! Sírva akarja a zsűritől kinyalni, hogy csak ő menjen tovább! Csinossága, szépsége vitathatatlan és van megjelenése, hangja is, csak a bűbáját elrontja a sírás. /pedig ez gyengeségre vall/ Ne sírjunk, ha kiesünk, akkor sem, csak azért sem, hogy megmutassuk, büszkék vagyunk és azért sem fáj, nem mutatjuk a bánatunkat - miért nem lehet így távozni: ez verseny: Győzzön a jobb!/
Valóban: lazán - faszán kiállni és énekelni, nem sírni!
33 2010. október 31. vasárnap, 21:37
mamóka
Nem sírni, hanem a tehetségkutató versenyen azt mutassuk be, amit tudunk! Egy idő után megunják a nézők a sírós-babusgatós versenyzőket, s eldobják maguktól! Látni Vecán/Verán, hogy annyira akar továbbjutni és nyerni - mindenáron! Sírva akarja a zsűritől kinyalni, hogy csak ő menjen tovább! Csinossága, szépsége vitathatatlan és van megjelenése, hangja is, csak a bűbáját elrontja a sírás. /pedig ez gyengeségre vall/ Ne sírjunk, ha kiesünk, akkor sem, csak azért sem, hogy megmutassuk, büszkék vagyunk és azért sem fáj, nem mutatjuk a bánatunkat - miért nem lehet így távozni: ez verseny: Győzzön a jobb!/
VÁLLALNI KELLENE TÖBBSZÖR A ZSŰRINAK A BORÍTÉKOS NYITÁST, SŐT ELRENDELNÉM, MERT ÚGY LENNE IGAZSÁGOS /a szavazatok száma szerint/
32 2010. október 31. vasárnap, 21:31
..-né
Régen a képernyő szélén mutatták azt, hogy ki, mennyi szavazatot szerzett és ki van elöl, s ki van hátul? Aztán nem lenne így protekció, apukák, stb. mert ezt a nézők nem nézik jó szemmel. A többi versenyzőt /pl. Király L.Norbit/ miért nem reklámozzák, vagy hozzák első oldalon...? /költői kérdés/ Az Rtl vezetősége bevezethetné a 8 döntőbe jutáskor, hogy a jövőben csak a szavazatok alapján dönthető el a továbbjutók sorsa. /a zsűri ne szóljon bele/ Hisz a kiesőket is a nézők döntik el, akkor miért nem dönthetik el a legkevesebb szavazatot kapó személy nevét is? Furcsa, furcsa, furcsa! /reméljük, az sms-ünk sem veszik így el/ BORÍTÉKOS SZAVAZATOKAT KÉRÜNK ÉS A KÉT MŰSORVEZETŐ MONDJA BE, KI AZ, mint régen, anno! /mert ekkor összebeszélhetnek a zsűritagok, s a másik, minden szent maga felé hajlik, stb./
sírós-nyávogós-hangjanincs
31 2010. október 31. vasárnap, 21:11
Linda
Csak szeretnéd anyuka a Fightert elénekelni...Erre mondják azt, hogy köhögne a bolha, de nincsen hozzá tüdeje. A benyávogás a végén fülsiketítő volt. De sebaj, érik már a kiesésed. Egyszer a zsűri is megunja a manipulatív siránkozásaidat.Elképesztő, ahogy megjátszod magad! A Nyári lányoknak legalább volt hangjuk.De úgy látszik itt sem feltétlen a tehetség számít...
Miért?
30 2010. október 31. vasárnap, 21:04
én
Hát ahogy itt olvasgatlak benneteket, nem igazán gondoljátok ti ezt végig. Miért kell mindig arra gondolni, hogy ha valaki szerepel egy műsorban és a családtagja pl ismert akkor tuti az juttatta be vagy miatta tart ott ahol. Ez egy nagy butaság! Hiszen ha egymás mellé állítjátok a 2 párbaj szereplőt akkor rájöhettek hogy Veca azért sokkal tisztább és erőteljesebb hangkészlettel rendelkezik! És igen is ő már megérett a sikerre! Ez nem család függő. Az hogy valakinek van hozzá füle vagy nincs az már egy másik dolog. De Veca csak így tovább! Én látom benned az X faktort!!!!!
Párbaj
29 2010. október 31. vasárnap, 17:40
Andi
Nagyon örültem,hogy te jutottál tovább...a Nyári lányoknak egy igaz hang nem jött ki a torkán.
Végre befejezte a szereplést a két gonosz,óbégató mostoha.
v
28 2010. október 31. vasárnap, 15:32
csilla
gratulálok:))))))))))))
Sirós
27 2010. október 31. vasárnap, 12:43
De számit
Vecus sirásával megsajnáltatta magát. Ildikó nem merte a boriték nyitást vállalni. "Szegény " Vecus még összeomlott volna......
Gartulálok Veca
26 2010. október 31. vasárnap, 01:35
Petrovics Hajnalka Hajni 89 Júli 23
Gartulálok Veca.
Nagyon szép a hangod és a párbajon ezt bővebben is megmutattad hogy te vagy az kinek tovább kellet jutnia és a mentorok is így látták és nem pediglen a tehetségteleneket jutatták tovább csak így tovább szurkolok neked.
Veca-Vera
25 2010. október 31. vasárnap, 00:39
Adelin
na nem volt igaza Ildinek, kellett volna hagyja a boritekos igazsagot
Lehet
24 2010. október 30. szombat, 20:30
Mano
Jelenleg te vagy a legjobb Vecus!Igen!A tehetsègtelenek tàborànak vagy az èllovasa!
Na higgy!!!!
23 2010. október 30. szombat, 18:17
lalola
Veca!ne higgy mások véleményében az a lényeg hogy te jól érezd magad amikor énekelsz!És utána már profi leszel!1épként szerintem naagyon szép vagy és a hangod is elképesztő!!!!!
en is unom
22 2010. október 30. szombat, 17:38
ely
nagyon unlak vecus,mar itt romaniaban is.
Van valakiről esetleg más hír is
21 2010. október 30. szombat, 15:41
Manó
Ez már egy kicsit uncsi Veca itt Vecuska ott...
Tehetségtelen
20 2010. október 30. szombat, 11:58
De számit
VECUS" FELEJTHETŐ és felejtve is lesz." Remélem Ő a következő láncszem aki távozik ...
TE
19 2010. október 30. szombat, 11:47
De számit
evedublin .... akkor Te is nézz utána Én, Te ,Ő, MI, Ti, Ők,... a Te azt nagybetüvel irjuk!!!!! De a tényen nem változtat. Vecus igy is tehetségtelen.......
ilyet NEM
18 2010. október 30. szombat, 07:58
tr.
fm,ha ilyen barátnőt akarsz,kimész a lovardába.
Imádom:D
17 2010. október 30. szombat, 06:07
fm
Sok irigy ember van itt.Úgy írja mintha neki még nem segítettek volna a szülei.Hajrá Veca és egy gyönyörű sexy nő vagy csodálatos hanggal áldott meg az isten:D Örülnék neki egy ilyen csodaszép bnőm lehetne.Akik meg bántanak húzzák le magukat a wc-n Béke
re-deszámit
16 2010. október 29. péntek, 17:07
evedublin
A helyesirással úgy tünik te is hadilábon állsz, ugyanis: utánna - helyesen: utána
nálla - helyesen: nála.

Csak ennyi. :)
Tényleg megint
15 2010. október 29. péntek, 12:56
Olvasó
Tényleg uncsi már Veca. Norbiról miért nincs
cikk ? Róla szívesen olvasnának sokan...
Veca csak azért van itt és bosszant minket mert betették. Ha már betették akkor
kedvelni is kéne ? Elég furcsa kívánság...
A régi kedvenceket meg eltüntették még
a mentorok házában , de volt Akit elötte !
Rájuk inkább kiváncsi lennék mint Vecára !
Tényleg minnél inkább be akarják tálalni annál irritálóbb. Személy szerint a miatta
eltüntetett lányokat hallgatnám !
veca hozzászólónak.
14 2010. október 29. péntek, 11:12
De számit
Veca hozzászóló!!!! Talán előbb tanuld meg a helyesirást és utánna irogass be..... Veca kb. annyira tehetséges mint ahogy Te irogatsz. KB. egy 2. osztályos gyerek szintjén állsz. Veca is szép, énekelni is tud, de tehetsége az mincs a sztársághoz.. Az, hogy valaki még szépen énekel az ahhoz kevés, hogy megnyerje ezt a versenyt. Nálla sokkal jobbak estek ki / Enikő, Dzseni, Dávid ,Katica stb... Ezért irja be sok néző, hogy apucinak köszönheti a Vecus, hogy idáig eljuthatott. Az tény, hogy a Dorkánál Ő egy fokkal jobb..........
v. vs. d.
13 2010. október 29. péntek, 09:57
Igazságot!
Veca ezerszer szebb, nőiesebb, virágzóbb, jobb hangú, mint a Shodeinde Dorka, aki egy fahagú, sápadt, fehér hulla!!!
Megint2
12 2010. október 29. péntek, 08:35
Tomi
Bekapcsolom reggel a TV-t és megint Vecuka bojler teste takarja be a képernyőt.UNOM.(ki is kapcsoltam gyorsan)
nead fel
11 2010. október 28. csütörtök, 21:53
veca
veca neagodj a hangodért nagyon űgyes voltál és aranyos amugy én neked és nikolásznak drukolok amit meg irnak rolad enged el a fűled melet mert ha rályuk halgac nem fog semi sikerűlni és ezt a mentorok kifogják tapintani biz magadba és az ősztőneidben te a csilag szűletikben is magadat adtad csak igy továb nead fel
...
10 2010. október 28. csütörtök, 21:40
...
VECA A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!4
tehetség
9 2010. október 28. csütörtök, 20:52
zitalai
Veca született tehetség,csodálatos jelenség...és egyértelmű,hogy saját adottságait fejlesztve jutott idáig, hogy ilyen kellemesen, egyedien énekel..ki hallotta a "ha én rózsa volnék " c. dalt az ő előadásában??? ezt a csontig lerágott szinte már sztereotip dalt olyan finom egyéni előadásban énekelte el, hogy nem lehetett unni...köszönjük VECA!!! Hajrááááá
szerintem jo
8 2010. október 28. csütörtök, 20:46
veca
mindenkinek azt irom hogy aki azt irja vecárol hogy apuci segit neki az hűlye a nyári lányokrol el lehet mondani azoknak kellet volna kiesni a mult szombaton mivel megjácák magukat a veca saját magát adja a műsoban és az a jo hogy a veca a geszti péternél van mivel ha vecának van álma válcsa valora és halgason a szivére és ne adja fel mivel én felatam judit
Veca
7 2010. október 28. csütörtök, 18:58
Eni
Valami baj lehet a fülével annak aki a J Vecát tehetségtelennek tartja vagy csak egyszerűen irigy.Ő és a Nikolasz a befutó.
Tehetségtelen
6 2010. október 28. csütörtök, 16:23
De számit
Lehet, hogy megváltozott, de attól még tehetségtelen. Nem is tudom, hogy mire számit. Apuci protekciója nélkül a fasorba se lenne. Kár, hogy miatta 100 szor tehetségesebbek nem jutottak tovább. Remélem Ő megy el legközelebb. ....
Kár, hogy csak titeket reklámoznak, a többieket miért nem? - költői kérdés
5 2010. október 28. csütörtök, 15:49
én
Kár, hogy a W.Kati, Veca, és a Nyári lányok, mind apuci által kerültek be és most akarják learatni a kalászt!
A többi, aki saját bőrén jutott be, miért nem reklámozzák ennyire őket: ez visszataszító lehet a néző szemébe és az sms-ekben is...
..
4 2010. október 28. csütörtök, 14:05
Ancsi
Ne fogyózzál kérlek így vagy szép és csinos ahogy vagy,nőies!Hang is van!
Az hogy érzékeny?ki ne lenne az???Basszus gondoljatok már bele ennyi ember előtt magát adni ki az aki elérzékenyülés nélkül bírná??Hát persze az aki érzéketlen annak meg itt nincs helye.Mert az érzéketlen ember az egy nagy nulla!Én szeretem Vecát és nem mindig kell annak hinni hogy apuci vagy anyuci mögötte áll miért nem lehet elhinni hogy úgy ahogy van tud és akar valamit!!!
J. Veca
3 2010. október 28. csütörtök, 12:42
Lioness
Veca gyönyörű vagy, mindig is az voltál és az is leszel! :) Nagyon nőies jelenség vagy, a hangod pedig csodálatos!
Csak így tovább, nagyon szurkolok!
Itt mi lesz?
2 2010. október 28. csütörtök, 11:13
Lilien
Nem értem az ilyen embereket. Ha a Csillag születik-ből kiesett,és ezután napokig sírt,akkor itt is ezt fogja csinálni? Aki nem bírja a terhelést,az ne jelentkezzen 100x tehetségkutató műsorba.
Érdekes lenne,ha minden kieső lelki beteggé válna.
Megint
1 2010. október 28. csütörtök, 11:01
Geri
Érdekelne ám minket a többi versenyző is nem csak Vecuka,W. Kati és persze a Nyári lányok.A csapból is ők folynak,pláne a fent emlitett .

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
Sitemap