xml version="1.0" encoding="utf-8"?> X-faktor versenyzők

Lájkolod?

Újabb fórum témák

Válasz: dalválasztás
din 10-12-01 06:06
Válasz: Ildikonak Norbirol
Guzzilala 10-12-01 05:35
Válasz: Fórum
Behalokk 10-11-29 12:48
Válasz: Katasztrófa.
sandorzsuzsi 10-11-29 07:31
Takács Nikolasz
sandorzsuzsi 10-11-29 07:24

Ki a Kedvenc Mentorod?

Eredmények

X-faktor versenyzők

Az X-faktor versenyzői

A hetedik élő adás

Írta: N

November 27-én egyslágeres előadóktól adtak elő dalokat az X-Faktor még bent lévő versenyzői. A szavazás utolsó szünetében az Up!, már letűnt zenekar szórakoztatta a nézőket, Nap című slágerükkel, mely után nem sikerült újat alkotniuk.

 

Bővebben: A hetedik élő adás

 

Szabó Mariann beszél a kieséséről

Írta: N

Image and video hosting by TinyPic

Szabó Mariannak a kiesést nem kell kudarcként megélnie, hiszen az ország legszínvonalasabb tehetségkutató műsorának 12 legjobb énekese közül esett ki. A 31 éves nő egész életét a színpadnak szentelte. Életében mindig arra vágyott, hogy a közönséget szórakoztassa, és ez által reflektorfénybe kerüljön.

 

Bővebben: Szabó Mariann beszél a kieséséről

 

Király L. Norbi középiskolásként

Írta: Zsófi

Image and video hosting by TinyPic

Az nyilvánvaló, hogy a legjobb hangja a tehetségkutató műsorban nem Király L. Norbinak van. Az is nyilvánvaló, hogy nem a legjobb képű a férfiversenyzők közül, viszont ezek ellenére ő az X-Faktor legnagyobb felfedezettje.

 

Bővebben: Király L. Norbi középiskolásként

 

Vastag Csaba vetkőzik

Írta: Zsófi

Image and video hosting by TinyPic

Vastag Csaba egy reklámfilmben szerepelt, ahol a nők nagy örömére elég sok ruhadarabjától szabadult meg. Most ezt a reklámfilmet nézhetitek meg nálunk!

 

Bővebben: Vastag Csaba vetkőzik

 

Király L. Norbi a mókamester

Írta: N

Image and video hosting by TinyPic

Jelenleg Király L. Norbi az X-Faktor legnagyobb mókamestere. Bár a műsorban Sebestyén Balázs és Ördög Nóri folyton vicc tárgyává teszi azt, hogy Norbi a legrosszabb riportalany szűkszavúsága végett, a többiek mégis páratlan humoráról áradoznak.

 

Bővebben: Király L. Norbi a mókamester

 

Vastag Tamás, a zene és a lányok

Írta: N

Image and video hosting by TinyPic

Bár Vastag Tamás a mezőny legfiatalabb tagja, ez kiállásán, rátermettségén, és nem utolsó sorban a dalválasztásain egyáltalán nem látszik. A hirtelen jött sikert borzasztóan élvezi, de rögtön hozzáteszi azt is, hogy ennek ellenére igyekszik két lábbal állni a földön, s ebben az segít neki, hogy mindig visszaemlékszik, hogy honnan is jött, s hogy hogyan kezdődött ez az egész, ami most minden pillanatát lefoglalja.

 

Bővebben: Vastag Tamás, a zene és a lányok

 

Takács Nikolas nyilatkozik

Írta: N

Image and video hosting by TinyPic

Takács Nikolas egész eddigi élete a zene körül forgott, ez a mindene. Bizonyítja ezt az a tény is, hogy a házban a versenyzők gyakran kikérik a sármos fiatalember tanácsát a produkciójukról, s a szlovákiai származású fiú szívesen segít nekik mindenben, amiben csak tud.

 

Bővebben: Takács Nikolas nyilatkozik

 

A hatodik élő adás

Írta: Zsófi

Az X-Faktorból november 20-án Shodeinde Dorkának kellett távoznia. A nézői szavazatok alapján neki és Vastag Tamásnak kellett párbajoznia. Végül a boríték alapján dőlt el, hogy Dorka nem folytathatja a versenyt.

 

Bővebben: A hatodik élő adás

 

Ötödik élő adás: november 13

Írta: Zsófi

Az X-Faktor előző adása Malek Miklósnak rosszul alakult. Az elmúlt műsorokban már két csapata kiesett, most pedig a harmadiktól is el kellett búcsúznia. A Non Stop és Takács Nikolas kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett párbajozniuk.

 

Bővebben: Ötödik élő adás: november 13

 

8 versenyző maradt

Írta: Zsófi

A szombati adás során újabb társuktól kellett elköszönniük az immáron szinte családdá vált versenyzőknek. A műsor végén Shodeinde Dorottya és Szabó Mariann kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett párbajozniuk.

 

Bővebben: 8 versenyző maradt

 

1. oldal / 7

Sitemap