xml version="1.0" encoding="utf-8"?> X-Faktor 2011 negydik válogatás továbbjutói

X-Faktor 2011 negydik válogatás továbbjutói

Véget ért az X-Faktor 2011 negyedik, és egyben utolsó válogatása. Ismét volt részünk rengeteg nevetésben, örömben és komolyságban is. Talán a ma este leadott válogatóban tömörültek össze azok a versenyzők, akik nem is annyira tehetségükkel, mint karakterükkel és megjelenésükkel nyűgözték le a zsűrit.

 

 

A negyedik válogató sem volt híján a tehetségeknek: feltűnt egy szegedi srác, Tóth Jonathan, akinek állva tapsolt a stúdió; megmutatta magát az RTL Klub oknyomozó riportere, Polgár Géza, aki szintén elsöprő siket aratott. De voltak itt tehetséges lányok is: Maria Mamah, Floridából érkezett Magyarországra, akiről kiderült, Bartók Béla leszármazottja. Az egzotikus szépség levette lábáról a zsűrit, egyértelműen juttatták tovább a tehetséges lányt.

 

Az utolsó válogatón történelmet írtak a zsűritagok, ugyanis még soha nem volt olyan, hogy a nevetéstől nem tudott volna értékelni valamelyik mentor. Bús Atyimcsev Judit produkciója alatt keresztes Ildikót nevetőgörcs ragadta magával, ami később sem csillapodott, így alig tudott megszólalni. Ildikó helyett a többi mentor értékelte a lány produkcióját, aki végül továbbjutott.

 

Ha lemaradtatok volna az adásról, vagy egyszerűen csak újra meg akarjátok nézni kedvenceitek produkcióját, akkor az alábbi listán az adott névre kattintva megtehetitek.

 

Az X-Faktor 2011 negyedik válogatásának továbbjutói:

Hozzászólások (3)
Negyedik válogatás továbbjutói
3 2011. október 01. szombat, 13:09
Lázár Beáta
Gratulálok azoknak akik továbbjutottak, de rajtuk kívül voltak még tehetséges énekesek, akik még bekerültek és 4 igennek a 150-be. Őket miért nem mutatták be a tv-be. Ők is megérdemelnék, hogy ha nem is kerültek tovább az 50-be, 24-be kíváncsiak vagyunk rájuk.
Van egy hölgy is, aki nagyon tehetséges. A Milordot énekelte az idősebb korosztályt képviselte. Őt is szeretnénk látni.
150 kiválasztott
2 2011. szeptember 25. vasárnap, 16:42
Foru Mona
A több mint 3000-ből kiválasztott 150-nek csak
egy részét láttuk sokaknak így is csak kb 5 mp
jutott a képernyőn. Nézegettem az itt feltöltött videókat és sorra tünnek el...
Aki tudja addig nézze meg míg mindet le nem tiltják !Kíváncsian várom ki lesz a 24-be és 12-be remélem nem az igazán jókat kaszálják le mint tavaly...
Gratuláció
1 2011. szeptember 25. vasárnap, 16:36
Norbert és Gergely
Hát odatettétek magatokat. Nagyon tetszett. Őstehetségek vagytok,szurkolok nagyon

Hozzászólás

Név:
Tárgy:
Hozzászólás:
Sitemap